T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / BAYAT - Afyonkarahisar Bayat Halk Eğitimi Merkezi

Afyonkarahisar Bayat Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
02724912467
Belgegeçer
02724912467
WEB
https://bayathem03.meb.k12.tr
Adres
Büyük Mahalle Gazi Sokak No3 Bayat/Afyonkarahisar
Vizyon
Vizyon
Misyon
Hedefimiz; Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; Adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, Toplam kaliteyi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
Başarılar
KURULDUĞUNDAN BERİ AÇILAN KURSLAR Halıcılık, Kilimcilik, Biçki-Dikiş, Giyim, Makine Nakış, Daktilo, Bağlama, Kök Boyacılığı, Kalorifer Ateşçiliği, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Sistem Bakım Onarımcısı , Aşçı Yardımcısı ,Peynircilik, Arıcılık, 1. Kademe Okuma-Yazma, 2.Kademe Okuma-Yazma, Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri, Avcı Eğitimi, Meyvecilik, Sığırcılık, El Nakışları, Masa Tenisi , Aile Eğitimi 0-3 Yaş ,Yabancı Dil Kursu, Liselere giriş Sınavına Hazırlık, Üniversiteye Hazırlık, Ders kursları, Mantar Yetiştiriciliği, Bağlama kursu, Oryantiring (Hedef Bulma) Cenaze Yıkama ve Kefenleme kursu , Temel Bilgisayar Okur-Yazarlığı , Suluboya Resim, Uygulamalı Tiyatro , Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi , Kadın Giysileri Dikimi(Düz Dar Etek-Kadın Pantolonu-Bluz-Elbise-Fantezi Elbise), Futbol (11-12 Yaş Grupları)ve Kuaförlük kursu dallarında kurslarımız açılmıştır
Öğretmen :6
Öğrenci :224
Derslik :1
Atölye-İşlik :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :15
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
İlçede bulunan minibüsler her saat başı Afyon´a yolcu taşımakta, bir büyük otobüs her gün Eskişehir´e düzenli sefer yapmaktadır. Yolu olmayan köy yoktur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Bayat/Afyonkarahisar
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bayat ilçe merkezinde yer almaktadır. Afyon´a 47 kilometre uzaklıkta olan Bayat ilçesi Ankara-Afyon-İzmir transit yolu üzerinde yer alıyor.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır